SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö SLS
Simidrott och hälsa för alla

Späckhuggaren

Späckhuggaren 1

Späckhuggaren börjar 14/1

 

Tider:

Måndag 17.30-18.30

 

Söndag 10.30-11.30

 

Tränare:

Nellie Myrlander

My Persson Sjölander

 

Späckhuggaren 2

 

Tider:

Måndag: 17.30-18.30

 

Söndag: 11.45-12.45

 

Tränare:

Malin Flaa

 

Späckhuggaren introducerar tidtagning och tävlingssimning. Gruppen fokuserar på teknik och att lära sig simma längre distanser. Simmarna klarar sig utmärkt på djupt vatten, har god vattenvana och har påbörjat simlinjens märkestagning. 

Sammanfattning av info-träffen
2023-09-18 11:56

Ansvarig tränare Nellie Myrlander och assistent My Persson Sjölander

Aktivitetskalender ligger ute på hemsidan,

Använder oss av sportadmin för närvaro och frånvaro, vet ni att ni missar eller kommer på en träning meddela på sportadmin eller skriv till tränaren. Handlar både om säkerhet och hjälper oss med planering.

Grupper som tränar 2 dagar i veckan ska va med och medverka i poängsystemet som ni kommer hitta mer information om på vår hemsida när det är färdigställt 

Klubbkolektion kommer finnas och beställa 2 ggr under hösten och vintern mer info om datum går vi ut med när det börjar bli aktuellt, se vad vi erbjuder för kläder och väskor på hemsidan.

100år jubileum för Nässjö Sim o Livräddningssällskap firar vi i vinter den 16-17/12. Skriv upp datumet och va med och fira denna stora dag med oss. Fler funderingar och frågor angående gruppen hör av dig till huvudansvarig tränare, kontaktuppgifter finns på hemsidan.

 
Våra sponsorer